photophoto

The Lorem Hotel

TOUR NE BRAZIL: Nisja me 6 nentor dhe kthimi me 14 nentor. Cmimi 1899€ per person.

Information:

calendar

Nisja me 6 nentor dhe kthimi me 14 nentor.

price

Cmimi: 1899€ per person.

transport

Transferi: Aeroport-Hotel-Qytet-Hotel-Aeroport(Shoqerues Shqiptar gjate udhetimit).

danger

Kujdes: Cmimi momental (bileta momentale)

info

Info: Grupi i pare nga Kosova drejt Brazilit:
Nje udhetim i paharrushem ne boten e bukurise braziliane!

photophoto

The Lorem Hotel

TOUR NE BRAZIL: Nisja me 6 nentor dhe kthimi me 14 nentor. Cmimi 1899€ per person.

Information:

calendar

Nisja me 6 nentor dhe kthimi me 14 nentor.

price

Cmimi: 1899€ per person.

transport

Transferi: Aeroport-Hotel-Qytet-Hotel-Aeroport(Shoqerues Shqiptar gjate udhetimit).

danger

Kujdes: Cmimi momental (bileta momentale)

info

Info: Grupi i pare nga Kosova drejt Brazilit:
Nje udhetim i paharrushem ne boten e bukurise braziliane!

photophoto

The Lorem Hotel

TOUR NE BRAZIL: Nisja me 6 nentor dhe kthimi me 14 nentor. Cmimi 1899€ per person.

Information:

calendar

Nisja me 6 nentor dhe kthimi me 14 nentor.

price

Cmimi: 1899€ per person.

transport

Transferi: Aeroport-Hotel-Qytet-Hotel-Aeroport(Shoqerues Shqiptar gjate udhetimit).

danger

Kujdes: Cmimi momental (bileta momentale)

info

Info: Grupi i pare nga Kosova drejt Brazilit:
Nje udhetim i paharrushem ne boten e bukurise braziliane!

rounded_airoplane
smile
;